Cirkus Park Aid - Här kan köpa biljetter.

Hej!
Har du barn? Eller känner du någon som har barn? Eller älskar du helt enkelt bara att skratta och blir road, förundrad, förtjust och glad?


Välkommen till Circus Park Aid !

Lördagen den 9 oktober kommer Norrköpings centrum svämmas över av clowner, upptåg, aktiviteter och underhållning av alla de slag!

Det är Circus Park Aid som äger rum för att roa alla barn och deras familjer här, men också för att ge stöd till en cirkusskola som ligger i Nablus på Västbanken. De gör ett enormt viktigt arbete för barn och ungdomar som lever under svåra förhållanden, men som på cirkusskolan får ett andningshål där de kan få uppleva glädje och skratt.

I stora cirkustältet som slås upp i Olaiparken är det föreställningar från kl 11.00 till 17.00. Det blir barnteater med Teater Fenix, Papagena, Clownen Manne kommer hit och gör sin show, Assirk Assaghir har kommit ända från Nablus för att ge sin show Spot Light, och dagen avslutas med en stor cirkusvarieté fylld av cirkusprinsessor, clownen Papa Dave, eldshow av Pyromaniart och mycket mycket mera!

Man kan köpa biljetter från och med fredag hos Vaxkupan, Antikvariatet eller butiken Popsi, alla finns på Knäppingsborgsgatan. Dagspass kostar 150 kr, då har man inträde till samtliga föreställningar, enstaka biljetter kostar 40 kr styck. Det är bara dagspass som kan förköpas.

Dessutom gästas vi av Bo Pellnäs, f d officer med lång erfarenhet av fredsbevarande arbete på Balkan. Han kommer medverka på lite olika sätt, och ger bland annat en miniföreläsning om Teskedsorden och hur de arbetar mot fanatism. Föreläsningen ges inne i Olaikyrkan kl 13.00 den 9 oktober, och är gratis.

Hela programmet finns att läsa på www.artscommunion.se


Detta är ett arrangemang av Performing Arts Communion i  samarbete med Clowner utan gränser, Grammofon, Norrköpings kommun, Svenska Kyrkan samt Sensus.


Hoppas vi ses! Hör av dig till mig om du har frågor!

Välkommen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0