NYHET på Popsi!

 
Vi har nu ull för tovning! Vi har även tillbehör såsom filtnålar och plattor för nåltovning, i form av hjärta eller kvadrat. Ullen kommer från Ullcentrum på Öland. Om man önskar större förpackningar än dem vi har hemma kan vi beställa hem det!
 
 
 
 

Nya varumärket Elsa

 
Nu har Popsi fått in produkter från det nya varumärket Elsa. Vi är de enda återförsäljarna i Sverige, annars säljs märket även i USA. Produkterna är handstickade och virkade. Här är ett iPhone- och iPadfodral samt babyvantar. Dessa produkter finns i flera olika färger. Vi har även en lila kofta i märket Elsa, som värmer skönt nu när det blir kallare. Den har en blomdekoration på ena ärmen.

 
Vi berättade i ett tidigare inlägg att vi har tagit fram våra kappor och jackor, och här är ännu en av våra fina kappor. Kom, kom och titta!

 
 

Vinter på intåg och Re:Designmässan 2013

 
Snart är det november och vintern och kylan kommer. Men det är inte vi på Popsi ledsna för, vi har plockat fram vinterjackorna och kapporna! Här är en av de underbara kappor vi har.

Om du inte hann se utställningen "Vad smörjer du på dig egentligen?" från Marigold i förra veckan så finns ännu chansen, då den är förlängd till fredag den 1/11. Ta tillfället att lära dig mer om ekologisk hudvård, antingen här på Popsi eller på Marigold hemsida www.marigold.n.nu
 
 
Den 2/11 är det Re:Designmässa i Norrköping, och Popsi kommer finnas där! På mässan kan du finna inspiration till återanvändning, och gå på föreläsningar. Elsa Billgren är en av de som kommer vara där, hon är med och pratar på temat "Fynda, älska och vårda gamla kläder". Vi ses där!    

Stickworkshop


Igår var det Stickworkshop på Popsi!
Duktiga Johanna Wallin visade hur man stickade flätor och snoddar. Mycket skratt och trevlig stämning! Missade du att vara med finns en ny chans på lördag, 26 oktober. Pris 350:- /person inkl. moms & fika. 
Information och bokning - Linda Moberg tel. 011/13 01 80 eller 070/734 44 77

Här är ett exempel på hur fint det kan bli när man stickar med flätor och snoddar!
 
 
 
Det kommer två tillfällen till med Stickworkshops i november med Johanna Wallin, med rubriken "Julstickning". Då stickas små och stora julsaker som kan användas som broscher eller till att dekorera granen med. Häfte med beskrivningar och garn till provlappar ingår i priset. Pris 350:- /person inkl. moms & fika. 
Information och bokning - Linda Moberg tel. 011/13 01 80 eller 070/734 44 77

Även här bjuds två tillfällen:
Onsdag 20/11 klockan 17:00-20:00
Lördag 23/11 klockan 11:00-14:00

Välkomna!

Vad smörjer du på dig egentligen?


Nu har vi en utställning från Marigold, Katarina Emilsson i butiken!  Produkterna är ekologiska och svensktillverkade. Ni kan se utställningen fram till lördag, och ända tills dess får ni 20 % rabatt på Marigold produkter. Passa på att besöka Marigold hemsida, www.marigold.n.nu 
 
 
 
Just nu har vi också Stickworkshops! Ni har chansen att vara med på lördag, 26 oktober.

Sticka flätor och snoddar
Vi stickar olika sorters flätor och inspireras till olika användningsområden.
En liten enkel kant på en mudd eller ett heltäckande mönster.
Provlappsbeskrivning och garn till provlappar ingår i priset.
Ledare: Johanna Wallin, stickdesigner och författare till böckerna
Sticka småvarmt och Sticka mera småvarmt, Norstedts förlag. 
Pris 350:- /person inkl. moms & fika. 

Information och bokning - Linda Moberg tel. 011/13 01 80
eller 070/734 44 77

Du kommer väl ihåg att gilla oss på Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Popsi/112062365530787  




RSS 2.0